Παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου η Χ. Λαμπίρη μαζί με την Ε. Μελέτη - iefimerida.gr

Παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου η Χ. Λαμπίρη μαζί με την Ε. Μελέτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του STAR δύο Σαββατοκύριακα το μήνα θα βρίσκεται στο εξής η Χριστίνα Λαμπίρη μετά από θητεία μιας δεκαετίας ως παρουσιάστρια σε μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές του καναλιού και, νωρίτερα, αρχισυνταξίας σε ανάλογες εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Χριστίνα Λαμπίρη κατά πάσα πιθανότητα θα μοιράζεται τα δελτία ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα με την Ελεονόρα Μελέτη η οποία έχει αναλάβει ανάλογα καθήκοντα από πέρσι παράλληλα με την παρουσίαση της πρωινής της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Το STAR πάντως αποκτά πλέον παράδοση παρουσιαστών που μεταφέρονται από τον ψυχαγωγικό στον ενημερωτικό τομέα και… αντίστροφα. Εκτός από την Χριστίνα Λαμπίρη και την Ελεωνόρα Μελέτη υπάρχει και η περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος ξεκίνησε από παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο STAR για να παρουσιάζει στη συνέχεια τηλεπαιχνίδια και ψυχαγωγικές εκπομπές στο MEGA.

Το STAR έβγαλε νωρίτερα ανακοίνωση για τα νέα καθήκοντα της Χριστίνας Λαμπίρη : «Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα. Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το Κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ