Στο σκοτάδι το αεροδρόμιο της Ρόδου: Με τα κινητά τους προσπαθούν οι τουρίστες να δουν προς τα πού θα πάνε [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο σκοτάδι το αεροδρόμιο της Ρόδου: Με τα κινητά τους προσπαθούν οι τουρίστες να δουν προς τα πού θα πάνε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σκοτάδι βυθίστηκαν για ακόμη μια φορά, οι αίθουσες των αναχωρήσεων πτήσεων για το εξωτερικό στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr, και τις εικόνες που τραβήχτηκαν το βράδυ της Κυριακής, εξ αιτίας των κακοτεχνιών που έχουν σημειωθεί στον σχεδιασμό του νέου συγκροτήματος του αερολιμένα, δημιουργούνται προβλήματα στη φωταγώγηση.

Ειδικά για την Κυριακή, οι εικόνες, σύμφωνα με το site της Ρόδου, ήταν αρκετά ντροπιαστικές για το νησί, με τουρίστες και προσωπικό ασφαλείας να προσπαθούν να φωτίσουν τον χώρο χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια ειδικά από τους Γερμανούς τουρίστες.

Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο Διαγόρας, δέχεται κάθε χρόνο περίπου 45 εκατομμύρια τουρίστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ