Παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος -Το μίντι νυφικό με τη μαύρη κορδέλα της Τζίνας Μοσχολιού [βίντεο] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος -Το μίντι νυφικό με τη μαύρη κορδέλα της Τζίνας Μοσχολιού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο το απόγευμα της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το ζευγάρι, που το καλοκαίρι έχει κάνει πολιτικό γάμο παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον Αγιο Ανδρέα στην πλατεία Αμερικής παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Ο δημοσιογράφος δεν αποχωρίστηκε ούτε στη θρησκευτική τελετή τα αγαπημένα του μαύρα «all star» παπούτσια, ενώ η επίσης δημοσιογράφος σύζυγός του έλαμπε μέσα στο μίντι νυφικό της με τη μαύρη κορδέλα στη μέση, η οποία έδενε άψογα με τα μαύρα φλατ γοβάκια που φορούσε.

Βίντεο: Makeleio.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ