Η σύζυγος του προέδρου της Κύπρου αγαπάει τα σιθρού -Πού είχε ξαναβάλει την εντελώς διάφανη μπλούζα που φόραγε όταν φωτογραφήθηκε με τον Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύζυγος του προέδρου της Κύπρου αγαπάει τα σιθρού -Πού είχε ξαναβάλει την εντελώς διάφανη μπλούζα που φόραγε όταν φωτογραφήθηκε με τον Ομπάμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ίδια να προσπάθησε μέσω κύκλων της να πείσει τους πάντες ότι η μπλούζα την οποία φορούσε όταν πόζαρε πλάι πλάι με τον Μπαράκ Ομπάμα δεν ήταν διάφανη, αλλά φωτογραφίες της που έρχονται στο φως με το ίδιο ρούχο, αποδεικνύουν όχι μόνο ότι το ρούχο είναι σιθρού πέρα για πέρα, αλλά ότι είναι και το... αγαπημένο της. Ο λόγος φυσικά για την πρώτη Κυρία της Κύπρου Αντρη Αναστασιάδη.

Ολα ξεκίνησαν όταν στο επίσημο λογαριασμό της κυπριακής προεδρίας στο Facebook ανέβηκε η φωτογραφία του ζεύγους Αναστασιάδη με τους Ομπάμα στη δεξίωση που έδωσε ο τελευταίος στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου του ΟΗΕ.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή στη φωτογραφία ήταν η μπλούζα της κυρίας Αναστασιάδη που ήταν εντελώς διάφανη με αποτέλεσμα να φαίνεται ο στηθόδεσμός της. Οι χρήστες του Διαδικτύου εντόπισαν τη... λεπτομέρεια και φυσικά τα σχόλια για την εμφάνιση της κυρίας Αναστασιάδη έδωσαν και πήραν.

Ο σάλος που προκλήθηκε προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του προέδρου της Κύπρου που ήρθε μέσω κύκλων της. Κύκλοι της κυρίας Αναστασιάδη σχολίαζαν λοιπόν ότι η μπλούζα δεν ήταν διάφανη σε καμία περίπτωση και ότι για το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο τα φλας που άστραφταν εκείνη την ώρα. Μια απάντηση που φυσικά δεν έπεισε κανέναν.

Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το ρούχο είναι απλά εντελώς διάφανο, η διάψευση των λεγομένων της κυρίας Αναστασιάδη έρχεται και από μια σειρά φωτογραφιών από παλαιότερες εμφανίσεις της πρώτης Κυρίας της Κύπρου με την ίδια ακριβώς μπλούζα. Καθότι είναι πιο κοντινές αποδεικνύουν πέρα για πέρα ότι πρόκειται απλά για ένα... αποκαλυπτικό ρούχο. Αποδεικνύουν, επίσης, ότι μάλλον είναι και το αγαπημένο ρούχο της κυρίας Αναστασιάδη.

Η πρώτη φορά που η κυρία Αναστασιάδη φόρεσε την εν λόγω μπλούζα, όπως σημειώνει το stylista.com.cy, ήταν στην τελετή παραλαβής των βραβείων του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.


Η δεύτερη φορά ήταν στην εκδήλωση των 50 χρόνων του Λανιτείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαϊου.

Η φωτογραφία με τους Ομπάμα:

Φωτογραφίες: stylista.com.cy

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ