Ξέφραγο αμπέλι το σπίτι του Κίανου Ρίβς: Θαυμάστριες εισβολείς δε τον αφήνουν σε ησυχία - iefimerida.gr

Ξέφραγο αμπέλι το σπίτι του Κίανου Ρίβς: Θαυμάστριες εισβολείς δε τον αφήνουν σε ησυχία

Ξέφραγο αμπέλι το σπίτι του Κίανου Ρίβς: Θαυμάστριες εισβολείς δε τον αφήνουν σε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κιάνου Ριβς μάλλον χρειάζεται να διορθώσει το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι του. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες το σπίτι του ηθοποιού δέχθηκε εισβολείς δύο φορές σε τρεις μέρες.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση διάρρηξης σε εξέλιξη στην κατοικία στις 5 το πρωί. Ενώ ωστόσο δεν κλάπηκε τίποτα από το σπίτι, μια γυναίκα γύρω στα 40, συνελήφθη και αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τρεις ημέρες αργότερα, μια διαφορετική γυναίκα εισέβαλε στο σπίτι του ηθοποιού, όταν οι πόρτες έμειναν ανοιχτές. Η αστυνομία αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε σε μια κλήση ότι ένας ύποπτος έμπαινε στην ιδιοκτησία του Ριβς περίπου στις 10:13 π.μ.

Οταν οι αξιωματικοί έφτασαν, η γυναίκα ήταν σαν στο σπίτι της, πλατσουρίζοντας στην πισίνα του Ριβς.

Η συγκεκριμένη εισβολέας φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε σε ιατρική μονάδα για αξιολόγηση. Δεν είναι σαφές κατά πόσον ο Ριβς ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το δεύτερο περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εισβολή θαυμάστριες Κιάνου Ριβς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ