Και οι ροκάδες γερνάνε: O κιθαρίστας των AC/DC αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας - iefimerida.gr

Και οι ροκάδες γερνάνε: O κιθαρίστας των AC/DC αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Και οι ροκάδες γερνάνε: O κιθαρίστας των AC/DC αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκαταλείπει τους AC/DC ο ιστορικός κιθαρίστας και δεύτερη φωνή της μπάντας, Μάλκομ Γιανγκ, λόγω σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του.

Οπως έγινε γνωστό από τον ατζέντη του συγκροτήματος, ο Γιανγκ δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους AC/DC, ενώ τη θέση του στην παγκόσμια περιοδεία Rock or Bust που έχει προγραμματιστεί για το 2015, θα πάρει ο ανιψιός του και επίσης κιθαρίστας Στίβι Γιανγκ.

Η φύση της ασθένειας από την οποία πάσχει το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται ως απόρρητη, ωστόσο επισημαίνουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι «πολύ σοβαρή»

Πηγή κοντά στην οικογένεια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν ήσουν μαζί του στο δωμάτιο και έβγαινες έξω, όταν θα επέστρεφες δεν σε αναγνώριζε. Έχει χάσει εντελώς τη βραχυπρόθεσμη μνήμη του»

Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock, ο τραγουδιστής των AC/DC Μπράιαν Τζόνσον δήλωσε: «Μας λείπει ο Μάλκομ. Είναι μαχητής. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι μαχητής. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας για να γίνει και πάλι καλά»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ