Το παραμύθι των παιδιών: Μαθητές στη Θεσσαλονίκη έγραψαν και ζωγράφισαν τη δική τους ιστορία στον τοίχο του σχολείου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το παραμύθι των παιδιών: Μαθητές στη Θεσσαλονίκη έγραψαν και ζωγράφισαν τη δική τους ιστορία στον τοίχο του σχολείου [εικόνες]

Ενα μαγικό παραμύθι ζωγράφισαν μαθητές στον τοίχο του Ιωαννίδειου Δημοτικού Σχολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό τους παραμύθι έγραψαν και εικονογράφησαν, σε τοίχους του σχολείου τους, μαθητές του Ιωαννίδειου Δημοτικού Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση με τίτλο "Dada σε τοίχο" που διοργανώθηκε από μέλη της Ομάδας Καλλιτεχνικής Παρέμβασης Δυτικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων "Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014".

Τα παιδιά επέλεξαν τυχαία λέξεις (ντανταϊσμός) και με τη βοήθεια των Θεανώ Γόκτση και Μαρία Κασίδου, γράφτηκε μια ιστορία η οποία, στη συνέχεια, "αποτυπώθηκε" σε τοίχους της αυλής του σχολείου με την καθοδήγηση των εικαστικών μελών της ομάδας, Εφης Γανέλη και Γιώργου Χατζηαγόρου που έφτιαξαν μια "ονειρεμένη" γωνιά.

Εικόνες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ