H κρίση χτύπησε και τον Jean Paul Gaultier -Σταματάει τα ρούχα μαζικής παραγωγής - iefimerida.gr

H κρίση χτύπησε και τον Jean Paul Gaultier -Σταματάει τα ρούχα μαζικής παραγωγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πάρα πολλά χρόνια ήταν το... σοφό παιδί της γαλλικής μόδας και όχι μόνο. Οι εξτραβαγκάνζες του ήταν κάτι περισσότερο από μοντελάκια που φορούσαν οι απανταχού λάτρεις της μόδας, αλλά έμοιαζαν με κινούμενα πίνακες που φλέρταραν με το κιτς και τη μοντέρνα τέχνη.

Φαίνεται, όμως, πως οι εποχές έχουν αλλάξει και η παγκόσμια κρίση χτύπησε και τον μεγάλο μόδιστρο Jean Paul Gaultier. H ανακοίνωση που έκανε στην εβδομάδα μόδας στο αγαπημένο του Παρίσι, σόκαρε το χώρο της μόδας. Σύμφωνα με αυτή η φετινή ήταν και η τελευταία του παρουσία στο συγκεκριμένο event.

Από εδώ και πέρα σκοπεύει να αφοσιωθεί μόνο για υψηλή ραπτική (haute couture) αλλά και στην δημιουργία κοστουμιών για τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Σύμφωνα με πολλούς ο μόδιστρος δεν μπορούσε πλέον να ακολουθήσει τους εξοντωτικούς ρυθμούς του να πρέπει να «ανακαλύπτεις» κάτι καινούργιο συνεχώς και αποφάσισε ότι θέλει να κάνει κάτι άλλο. Το ίδιο δήλωσε και ο ίδιος σε γαλλικό περιοδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ