Αεροσκάφη των ΗΠΑ έπληξαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία - iefimerida.gr

Αεροσκάφη των ΗΠΑ έπληξαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία

Αεροσκάφη των ΗΠΑ έπληξαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεροπορικές επιδρομές υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έπληξαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην κεντρική Συρία για πρώτη φορά αφότου ξεκίνησε η στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της ριζοσπαστικής οργάνωσης αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα ανέφερε μια μη κυβερνητική οργάνωση.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε πως τα πλήγματα είχαν στόχο θέσεις της αποσχισθείσας από την Αλ Κάιντα οργάνωσης στην περιοχή Χάμαντ, στο ερημικό τμήμα της κεντρικής επαρχίας Χομς.

Στόχους αποτέλεσαν επίσης στην περιοχή εγκαταστάσεις του συνδεόμενου με την Αλ Κάιντα Μετώπου αλ Νούσρα, σύμφωνα με την εδρεύουσα στη Βρετανία οργάνωση. Δεν αναφέρθηκαν απώλειες.

Οι ΗΠΑ και οι Αραβες σύμμαχοί τους ενέτειναν τα αεροπορικά πλήγματα εναντίον του προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στη βορειοανατολική επαρχία Ράκα.

Ακούστηκαν τουλάχιστον 31 ισχυρές εκρήξεις στη Ράκα και στα περίχωρά της ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, σύμφωνα με την οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βομβαρδισμοί ΗΠΑ Συρία αεροσκάφη Χομς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ