Δεν τα πήγαινε τα γράμματα: Ταχυδρόμος έκρυβε 40.000 δέματα και επιστολές σπίτι του

Τουλάχιστον 40.000 γράμματα και δέματα βρέθηκαν κρυμμένα στο διαμέρισμα ενός ταχυδρόμου στη Νέα Υόρκη, πολλά από τα οποία έπρεπε να είχαν σταλεί πριν από μια δεκαετία.

Ο 67χρονος Τζόζεφ Μπρουκάτο, είναι ταχυδρόμος από το 2001 και κατηγορείται επειδή παρανόμως κράτησε περίπου 40.000 γράμματα και δέματα που έπρεπε να είχαν παραδοθεί στο Μπρούκλιν.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την αλληλογραφία, στις οποίες φαίνονται δεσμίδες με γράμματα σε κλειστούς φακέλους, τυλιγμένα περιοδικά και στοίβες με διαφημιστικά φυλλάδια που κρατούσε σπίτι του.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ένας προϊστάμενος του ταχυδρομείου παρατήρησε ότι στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του Μπρουκάτο υπήρχαν γράμματα που δεν είχαν παραδοθεί και όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος παραδέχθηκε ότι τα είχε στο αυτοκίνητό του τουλάχιστον έξι μήνες και ότι «κάποιες μέρες δεν παρέδιδε τα γράμματα που έπρεπε για διάφορους προσωπικούς λόγους»

Στη συνέχεια, ο Μπρουκάτο, επέτρεψε να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητό του, το ντουλάπι του στη δουλειά και το σπίτι του, όπου, όπως διαπιστώθηκε υπήρχε αλληλογραφία που έπρεπε να είχε παραδοθεί από το 2005.

Η πιο βαριά κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η καθυστέρηση παράδοσης αλληλογραφίας που επισύρει ποινή έως και 5 χρόνια φυλάκισης.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η αποστολή των γραμμάτων και των δεμάτων θα γίνει εκ νέου προκειμένου να φτάσουν στους παραλήπτες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ