Αδωνις Γεωργιάδης: Παραιτούμαι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πει ότι εγώ είμαι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Παραιτούμαι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πει ότι εγώ είμαι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης

Αδωνις Γεωργιάδης: Παραιτούμαι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πει ότι εγώ είμαι το πρόβλημα της εθν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίμαχη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη, περί μαζικής εκροής καταθέσεων αν πέσει η κυβέρνηση και εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να συζητιέται στο πολιτικό προσκήνιο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ από την πλευρά του δήλωσε διατεθειμένος να παραιτηθεί, αν ο ίδιος είναι το πρόβλημα.

«Αν πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης και οι δηλώσεις μου, εγώ παραιτούμαι και αποχωρώ από την πολιτική», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσε περί καλλιέργειας πολιτικής αστάθειας από την πλευρά της αντιπολίτευσης με αφορμή την προεδρική εκλογή. Παρέπεμψε μάλιστα σε έκθεση της Bank of America, η οποία, όπως είπε, καταγράφει πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στις υποσχέσεις που έχει δώσει και εκτίμησε πως τελικά η στάση αυτή θα αποδοκιμαστεί από τους ψηφοφόρους, καθώς οι υποσχέσεις αυτές δεν είναι υλοποιήσιμες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ