Το Βερολίνο «δείχνει» μειώσεις φόρων και εισφορών -«Καμπανάκι» για την ανεργία - iefimerida.gr

Το Βερολίνο «δείχνει» μειώσεις φόρων και εισφορών -«Καμπανάκι» για την ανεργία

Το Βερολίνο «δείχνει» μειώσεις φόρων και εισφορών -«Καμπανάκι» για την ανεργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα για μείωση φόρων και εισφορών στέλνει το Βερολίνο, αλλά και την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανεργία, μέσω του Στέφεν Κάμπετερ.

Σε άρθρο του στο «Κεφάλαιο», ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας παρουσιάζει το βασικό άξονα της πολιτικής της κυβέρνησής του εντός Ε.Ε. για να πέσει η υψηλή ανεργία σε χώρες, όπως η Ελλάδα.

«Η υψηλή ανεργία που μαστίζει πολλές χώρες, και ειδικά τη νεολαία, είναι απαράδεκτη. Αυτή οφείλεται μόνο εν μέρει στις βαθιές οικονομικές κρίσεις των τελευταίων ετών, καθώς σε ορισμένες χώρες η ανεργία ήταν υψηλή και πριν από την κρίση και οφειλόταν σε διαρθρωτικές αιτίες. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μειώνοντας το εργασιακό κόστος μέσω της μείωσης φόρων και εισφορών», γράφει ο Στέφεν Κάμπετερ, τέσσερις ημέρες μετά από τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Ανγκελα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ