Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί αυτό τον καιρό βρίσκεστε σε μια περίοδο τύχης, ακόμη και αλλαγής των όσων έχετε ζήσει και βιώσει τα τελευταία χρόνια! Ωστόσο το Σαββατοκύριακο αυτό ίσως έχει ένταση λόγω οικογενειακών θεμάτων, τα οποία μπορεί να έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας. Βέβαια, είστε έτοιμοι να δώσετε τον αγώνα σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Οι συζητήσεις για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Μετά, και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Το διάστημα αυτό, παλιές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Τα πράγματα ουσιαστικά θα λυθούν οριστικά όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Επομένως, αν επείγεστε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα, ρυθμίστε τώρα που είναι η καλύτερη εποχή. Δρόμοι σάς ανοίγονται για ταξίδια, ενώ οι σπουδαστές βρίσκονται σε μια πολύ καλή τους φάση.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να συζητήσετε σημαντικά θέματα της εργασίας σας. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού, που επηρεάζει τις οικογενειακές σας υποθέσεις, εξακολουθεί να είναι ενεργό. Όμως, το Σάββατο και την Κυριακή, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαΐου προσέχετε την Κυριακή τις επαφές, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις σας. Διαφυλάξτε την ηρεμία σας. Η Αφροδίτη, ευτυχώς, εξακολουθεί να ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Για ένα οικονομικό σας θέμα θα πρέπει να δώσετε αγώνες.

Δίδυμοι

Η εποχή αυτή είναι πολύ σημαντική για σας τους Διδύμους! Εσείς που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα την Παρασκευή, που ο κυβερνήτης σας, o Ερμής, συναντά την Σελήνη. Με τον Ερμή να περνά στον Σκορπιό θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με την δουλειά σας ή και με την υγεία σας, ενώ μέχρι τώρα ασχολιόσασταν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικότερα σας ενδιέφερε η χαρά και η διασκέδαση. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, μια θέση κάπως βαριά. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας έρχονται στην επιφάνεια και σας απασχολούν. Για σας βέβαια που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ καλό, για να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Η οικογένειά σας σας απασχολεί. Στο τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη να περνά στο Ζυγό, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι πολύ σημαντικά για σας. Η θεαματική όψη Δία –Ουρανού εξακολουθεί να είναι ενεργή, επηρεάζοντας σημαντικά, με τις αλλαγές που φέρνει στην προσωπική σας ζωή, εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουνίου. Ο Άρης, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σας, περνά τώρα στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του Τοξότη. Εσείς, λοιπόν, που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου προσέχετε τις συζητήσεις με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό τριήμερο. Την Παρασκευή μπορείτε να συζητήσετε τα οικογενειακά σας θέματα, το Σαββατοκύριακο όμως είναι αφιερωμένο στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Το γεγονός ότι ο Ερμής περνά στον Σκορπιό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, προς το παρόν ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 22-24 Ιουνίου συγκεκριμένα. Βέβαια, στις 5 Οκτωβρίου ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, επομένως αναθεωρείτε κάποιες σκέψεις και κάποιες σχέσεις σας. Ακόμη θα επιστρέψουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Πολύ δουλειά σάς περιμένει, ενώ καλό θα ήταν να ανοίξετε ένα παράθυρο στην τύχη για τα οικονομικά σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για την καθημερινή σας ζωή. Μπορείτε τώρα να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει μια όψη, η οποία λειτουργεί θεαματικά για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου. Όμως, το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Σκορπιό σάς φέρνει αντιμέτωπους με πολύ σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, τα οποία μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα. Ελάτε πιο κοντά στις υποχρεώσεις που έχετε προς την οικογένειά σας. Ο Άρης εξακολουθεί να σας κάνει δυναμικούς, πρόθυμους να χαρείτε και να διασκεδάσετε, αλλά σας φέρνει και πιο κοντά στα παιδιά.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι με τον Ερμή, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, να περνά στον Σκορπιό, θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βέβαια μετά τις 5 Οκτωβρίου ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, οπότε θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας και θα σας απασχολήσουν εκ νέου τα οικονομικά σας. Η Παρασκευή είναι κατάλληλη ημέρα, για να συζητήσετε οικονομικά σας θέματα. Η παρουσία βέβαια του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί εντάσεις σε σας που έχετε γεννηθεί τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Οι μετακινήσεις, οι μετακομίσεις και τα θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας δεν λείπουν. Πολλοί μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά σας, για κάποια θέματα στα οποία εκείνοι δεν συμφωνούν. Προσέχετε. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει έντονες τις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (συγγενείς και φίλους). Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Προσπαθήστε, όμως, μεθοδικά να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά άλλων ( φορολογικά, κληρονομικά, τέτοιου είδους θέματα).

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, με την Αφροδίτη, κυβερνήτη πλανήτη σας, να περνά στο δικό σας ζώδιο στο τέλος του μήνα, έχετε να μάθετε πολλά. Την Παρασκευή, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο! Μπορείτε τώρα να κάνετε πολλά πράγματα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου θα βρεθούν κάποιες λύσεις στα θέματά σας. Βέβαια, ένα οικονομικό σας θέμα σας απασχολεί ιδιαίτερα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτό είναι ένα ιδιαίτερο τριήμερο. Την Παρασκευή μπορεί να έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου, δημιουργούνται εντάσεις για θέματα που θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας θέματα εξακολουθούν να είναι απαιτητικά για σας. Το τρίγωνο Δία - Ουρανού σάς ανοίγει δρόμους για τα επαγγελματικά σας. Δεν πρέπει βέβαια να υπεραισιοδοξείτε και να κάνετε κάποιες κινήσεις, οι οποίες ίσως είναι επιπόλαιες ή υπερβολικές. Οι Σκορπιοί των δύο τριών τελευταίων ημερών θα έχετε συναντήσεις και επαφές με σημαντικούς φίλους.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αυτό είναι ένα τριήμερο που μπορεί να κρύβει απίθανες ευκαιρίες, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Ο Άρης, βέβαια, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει δυναμικούς, ερωτικούς αλλά και εριστικούς. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Δεκεμβρίου θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Την Παρασκευή, εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο, όμως, η Σελήνη στον Σκορπιό σάς κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας και να είστε κάπως μελαγχολικοί. Ακόμη, ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε και με κάποιες σοβαρές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή είναι μέρα κοινωνικών υποχρεώσεων. Το Σαββατοκύριακο ίσως οι φίλοι σας είναι πιεστικοί. Ενδεχομένως να πρέπει να λύσετε κάποια προβλήματά τους ή να πρέπει να τους ακούσετε. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς και αφορά είτε την οικογένειά σας, είτε την ακίνητη περιουσία σας. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί τις δυο τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας η Αφροδίτη σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια και σημαντικές συναισθηματικές επαφές. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου θα έχετε πολλές οικογενειακές αλλαγές αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους γίνονται κάποιες ιδανικές αλλαγές αυτόν τον καιρό. Την Παρασκευή εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε, να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο όμως, η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ πιεστική και αυτό μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας. Η συναισθηματική σας ζωή περνά από κάποιες αναταράξεις. Ωστόσο, από το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, μια θέση ιδανική για σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος. Τώρα σας ανοίγονται δρόμοι για τις δουλειές και για τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Σκορπιό, που για άλλους η θέση αυτή είναι πιεστική, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας μπορεί να αποφασίσετε κάποιες «σκληρές» δουλειές ή κάποιες σοβαρές δουλειές, οι οποίες όμως σας ανοίγουν νέους δρόμους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου προστατευθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μην έρχεστε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ