Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ: 31χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές άοπλο αφροαμερικανό οδηγό [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ: 31χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές άοπλο αφροαμερικανό οδηγό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νότια Καρολίνα, όταν ένας αστυνομικός πλησίασε αφροαμερικανό οδηγό σε πρατήριο υγρών καυσίμων ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητό του και του ζήτησε τα στοιχεία του γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Μόλις ο άτυχος οδηγός έσκυψε προς το αυτοκίνητο για να πάρει τα χαρτιά του, ο αστυνομικός άρχισε να τον πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο αστυνομικός τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και η μία σφαίρα τον χτύπησε στο ισχίο. Ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος απολύθηκε, ανέφερε πως αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε να απειλείται η ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ