Πόλεμος Θεοδωράκη-Ντινόπουλου με αλληλοκατηγορίες για παλαιοκομματισμό, γκαιμπελισμό και φασιστική νοοτροπία - iefimerida.gr

Πόλεμος Θεοδωράκη-Ντινόπουλου με αλληλοκατηγορίες για παλαιοκομματισμό, γκαιμπελισμό και φασιστική νοοτροπία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δήλωση της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου ότι «θα τους... ταράξει στην νομιμότητα» είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του Σταύρου Θεοδωράκη και του Αργύρη Ντινόπουλου. Ο πρόεδρος της κίνησης «Το Ποτάμι» κατηγόρησε ευθέως τον υπουργό Εσωτερικών για «παλαιοκομματική νοοτροπία».

«Η προεκλογική αγωνία του Υπουργού Εσωτερικών τον οδηγεί στην χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού. Κλείνει το μάτι ακόμη και στους παράνομους και ενώνει έτσι την φωνή του με όλους αυτούς- "αριστερούς" και "δεξιούς"- που θεωρούν λεπτομέρεια την τήρηση της στοιχειώδους νομιμότητας. Αυτό που προέχει για το παλιό πολιτικό σύστημα είναι η προστασία των δικών του παιδιών που είναι ήδη βολεμένα στο δημόσιο και τους δήμους και όχι το συμφέρον της κοινωνίας, το συμφέρον των πολλών».

Η ανακοίνωση από το Ποτάμι... εκνεύρισε τον Α. Ντινόπουλο, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογηθεί, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση κατά του Στ. Θεοδωράκη.

«Ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το Υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία. Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη» υποστήριξε ενώ για την... ταμπακιέρα αρκέστηκε να πει: «Το Υπουργείο Εσωτερικών πράγματι "τάραξε στη νομιμότητα" τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων. Απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο».

Φωτογραφία: Fosphotos - Panayiotis Tzamaros

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ