Ετσι έβρισκαν δουλειά: 2.000 τίτλοι-μαϊμού από ιδιωτικά σχολεία στην Ηπειρο - iefimerida.gr

Ετσι έβρισκαν δουλειά: 2.000 τίτλοι-μαϊμού από ιδιωτικά σχολεία στην Ηπειρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου θα φτάσει ο κατάλογος με τα 2.000 ονόματα ανθρώπων - που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουροτό- απέκτησαν τίτλους-μαϊμού από ιδιωτικά σχολεία της Ηπείρου.

Όπως γράφει και το epirusgate ο κ. Κουροτός υποστηρίζει πως αν και τα απολυτήρια αυτά έχουν εκδοθεί την περασμένη δεκαετία, μόλις 47 από αυτά έχουν ανακληθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, ενώ αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι τίτλοι σπουδών, συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται κανονικά σήμερα ως προσόν διορισμού στο δημόσιο, ή πρόσληψης στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως ανέφερε στον υπουργό Παιδείας ο κ. Κουροτός, ήδη τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για τα 2.000 «μαϊμού» πτυχία στην Ήπειρο, έχουν αποσταλεί από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και στην Κομισιόν, ώστε να αξιολογήσει η Ε.Ε. την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην εκπαίδευση της χώρας και στην αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ