Με τους συνδικαλιστές της ΕΥΠ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Με τους συνδικαλιστές της ΕΥΠ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους συνδικαλιστές της ΕΥΠ συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Η Ομοσπονδία Εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ενημέρωσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα «σοβαά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και το πλαίσιο των διεκδικήσεών τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για τη θεσμική αναδιοργάνωση της ΕΥΠ με σκοπό οι υπηρεσίες της να τεθούν υπό πλήρη διαφάνεια και κοινοβουλευτικό έλεγχο, προκειμένου να προασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Ο Α. Τσίπρας υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη κατοχύρωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων. Τέλος, επεσήμανε ότι αυτός ο νευραλγικός τομέας της πολιτείας πρέπει να πάψει να αξιοποιείται για μικροκομματικά συμφέροντα της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας.

Μαζί με τον κ. Τσίπρα ήταν ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Τσουκαλάς και υπεύθυνος ΕΚΚΕ Προστασίας του Πολίτη και ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας.

Βούλτεψη: Φανταστείτε τον αντιεξουσιαστικόΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ

Σχολιάζοντας τις θέσεις Τσίπρα κατά την συνάντηση με την ΟΜΕ-ΕΥΠ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, υπενθύμισε ότι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «πρέπει να απαγορευτεί η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια και πρόσθεσε: «Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον αντιεξουσιαστικό ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ των κουκουλοφόρων. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν θα δούμε ποτέ! Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού, ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας Τσίπρα».

Τέλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «παραμονή των συνδικαλιστικών εκλογών στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών,μοίρασε ξανά υποσχέσεις και εξυπηρέτησε δικά του μικροκομματικά συμφέροντα, πατώντας πάνω σ’ αυτή τη νευραλγική για τα εθνικά συμφέροντα υπηρεσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ