Ελένη Καστάνη: Θέλω για σύζυγο έναν πλούσιο και χοντρό Αραβα - iefimerida.gr

Ελένη Καστάνη: Θέλω για σύζυγο έναν πλούσιο και χοντρό Αραβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το αν θα έκανε άλλο γάμο και με ποιόν μίλησε η Ελένη Καστάνη σε συνέντευξή της και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

«Άλλο γάμο; Ούτε καν. Κοίτα, σε μία μόνο περίπτωση: Αν έκανα άλλο γάμο, θα ήθελα έναν πολύ πλούσιο χοντρό Άραβα. Ξέρεις, από αυτούς τους γέρους με τις μεγάλες κοιλιές, που βλέπουμε στις ταινίες. Να γίνω τουλάχιστον μια βασίλισσα, έστω μια πριγκίπισσα της Ανατολής. Ναι, αυτό θέλω. Για οτιδήποτε άλλο έχουμε κλείσει. Πώς να το κάνουμε; Μετά τον άντρα μου, ο οποίος ήταν ωραίος και φτωχός, ψάχνω τώρα για το αντίθετο», τόνισε η Ελένη Καστάνη στο περιοδικό «Like».

Για το πώς είναι να βλέπει τον εαυτό της συνέχεια στις τηλεοπτικές επαναλήψεις: «Όχι καλό. Από τη μία παρατηρώ τα νιάτα, τις αλλαγές στο πρόσωπό μου, το βάρος, θυμάμαι πόσα κιλά ήμουν, σκέφτομαι ότι θέλω “τράβηγμα”, αναρωτιέμαι πώς πήρα έτσι βάρος και, από την άλλη, τις διαφορές των σημερινών σίριαλ με τα τότε».
Όσο για το αν θα έκανε ο,τιδήποτε για να χάσει κιλά, η ηθοποιός είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:


«Ναι, θα έκανα οτιδήποτε. Κι αν ποτέ κάνω ή βρω κάποιον άλλον τρόπο, δαχτυλίδι, μπαλονάκι, κόψιμο του στομαχιού κ.λπ., θα βγω να το πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γενικά γιατί κάποιες γυναίκες γνωστές (ας μην πούμε παραδείγματα) κάνουν επεμβάσεις και μετά δεν λένε τίποτα. Αφού φαίνεται. Σε ήξερα στα νιάτα σου, σε ξέρω και τώρα, δεν γίνεται το στήθος να φούσκωσε ξαφνικά. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Ότι κι αν κάνω θα το πω, αλλά δεν θέλω να φτάσω σε σημείο που να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Τους ρόλους που έχω, αυτά τα επιπλέον κιλά μου τους χάρισαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ