Το ζεύγος Βενιζέλου ποζάρει με τους Ομπάμα -Η αμηχανία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δίπλα στην χαλαρή Μισέλ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ζεύγος Βενιζέλου ποζάρει με τους Ομπάμα -Η αμηχανία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δίπλα στην χαλαρή Μισέλ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά είχαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο της 69ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Βενιζέλος και η σύζυγός του, παρέστησαν στην καθιερωμένη δεξίωση που παρέθεσαν για τους επικεφαλής των ξένων αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Σύνοδο της ΓΣ του ΟΗΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, στο ξενοδοχείο «Γουόλντορφ Αστόρια», στο Μανχάταν.

Εκεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η σύζυγός του Λίλα Μπακατσέλου είχαν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το ζεύγος Ομπάμα.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πόζαρε μάλλον λίγο αμήχανος ανάμεσα στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και την σύζυγό του που έμοιαζαν πιο χαλαρές.

Το ζεύγος Βενιζέλου ποζάρει με τους Ομπάμα -Η αμηχανία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δίπλα στην χαλαρή Μισέλ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ