Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τους παραγωγούς ακτινιδίων -Το αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τους παραγωγούς ακτινιδίων -Το αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην οικονομική ζημιά και την επακόλουθη αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις οι ακτινιδιοπαραγωγοί Πιερίας λόγω του εμπάργκο αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας με σχόλιό του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθιστά σαφές ότι χωρίς παραγωγική ανασυγκρότηση η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση.

Το σχόλιο του κ. Τσίπρα είναι το εξής:

Πώς θα βρεθούν νέες αγορές για τα ακτινίδια;

Ανυπεράσπιστοι και οι ακτινιδιοπαραγωγοί Πιερίας για την τύχη του προϊόντος τους, λόγω του εμπάργκο της Ρωσίας στα αγροτικά προϊόντα Ε.Ε.

Η πιθανότητα οικονομικής ζημιάς και η αδυναμία να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, κρέμεται πάνω από το λαιμό τους, ως δαμόκλειος σπάθη.

Η παραγωγή ακτινιδίου στο μεγαλύτερό της μέρος εξάγεται, συνεισφέροντας σημαντικά στα έσοδα της χώρας.

Η δε καλλιέργειά τους στηρίζει το εισόδημα των αγροτών -κατεξοχήν στους νομούς Πιερίας, Άρτας, Καβάλας-.

Εν τούτοις η κυβέρνηση δεν έχει διάθεση να τους προστατεύσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει: χωρίς παραγωγική ανασυγκρότηση και στήριξη της Ελλάδας της παραγωγής, έναντι της Ελλάδας της αρπαχτής, δεν θα βγούμε από την κρίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τους παραγωγούς ακτινιδίων -Το αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τους παραγωγούς ακτινιδίων -Το αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ