Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες]

Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Οι πιο σέξι CEO στον κόσμο -Ανθρωποι με εξουσία, πολύ χρήμα και γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Συνήθως είναι η εικόνα μίας εταιρείας. Η Apple του Τιμ Κουκ, η Yahoo της Μελίσα Μάγιερ... Είναι εκείνοι που παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα, αναλύουν τα έσοδα, κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Οι CEO όμως δεν έχουν μόνο εξουσία και περιουσία. Κάποιοι από αυτούς είναι και ιδιαίτερα γοητευτικοί.

Το Business Insider έψαξε και βρήκε τους πιο σέξι CEO εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια είναι κάτι υποκειμενικό, όπως σημειώνεται στο συγκεκριμένο άρθρο, όπου διευκρινίζεται ότι για να καταρτιστεί η λίστα δεν μέτρησε μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά και η φιλοδοξία, η αίσθηση της μόδας, το στιλ, ο αλτρουισμός και η εξουσία που έχουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Ελον Μασκ, Tesla Motors, SpaceX
Διανύει μία εξαιρετική χρονιά. Οι μετοχές της Tesla Motors κατέγραψαν άνοδο κατά 90% φέτος και οι φήμες μιλούν για αξία 10 δισ. σε ό,τι αφορά την SpaceX. Ακόμη και η SolarCity, της οποίας είναι πρόεδρος, σχεδιάζει να φτιάξει στη Νέα Υόρκη ένα από τα μεγαλύτερα ηλιακά πάρκα στον κόσμο. Ο 42χρονος είναι πατέρας πέντε παιδιών.


Τόρι Μπερτς, Tory Burch
Δισεκατομμυριούχος και fashionista, είδε φέτος την εταιρεία που φέρει το όνομά της να κλείνει δέκα χρόνια, με τις σειρές υποδημάτων, τσαντών, ρούχων και αξεσουάρ να γνωρίζουν απίστευτη επιτυχία. Η 48χρονη δεν σταμάτησε εκεί, αφού έβγαλε προσωπική σειρά για ρούχα τένις, γιόγκα και γκολφ μεταξύ άλλων.


Τζακ Ντόρσεϊ, Square
Ο 37χρονος μπορεί να φορά κοστούμι όταν το χρειάζεται, αλλά έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο μπράτσο του, που αντιπροσωπεύει την αγάπη του για τα μαθηματικά, την ανατομία και τη μουσική.


Αλέξα Φον Τόμπελ, LearnVest
Πρώην στέλεχος της Morgan Stanley, που εγκατέλειψε το Χάρβαρντ και έφτιαξε μία εταιρεία που φιλοδοξεί να κάνει τη διαχείριση των οικονομικών πιο εύκολη από ποτέ. Τα δικά της πάντως έχουν ανθήσει, καθώς η εταιρεία αξίζει πάνω από 250 εκατ. δολάρια. Η 29χρονη ήδη έχει γράψει και το πρώτο βιβλίο της.


Ραλφ Ζιλς, SRT, SRT Motorsport
Ο 44χρονος λατρεύει τα αυτοκίνητα, όχι μόνο εξαιτίας της δουλειάς του, αλλά και στην πράξη αφού περνά πολλές ώρες μέσα σε αυτά. Απόδειξη οι φιλίες του με τον Βιν Ντίζελ και τον Ντουέιν Τζόνσον, ηθοποιοί που έχουν παίξει σε ταινίες με «πρωταγωνιστές» απίστευτα οχήματα.


Νιλ Μπλούμενταλ και Ντέιβ Γκίλμποα, Warby Parker
Συμφοιτητές στο Wharton School of Business, ο 34χρονος Μπλούμενταλ και ο 33χρονος Γκίλμποα ίδρυσαν την εταιρεία με τα trendy γυαλιά, που δίνει ένα ζευγάρι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, για κάθε ένα που πουλάνε. Αν και ο Μπλούμενταλ λατρεύει τους περιπάτους στο πάρκο, ο Γκίλμποα είναι πιο περιπετειώδης. Εχει κάνει πεζοπορία στην Ανταρκτική, έγινε ο ταχύτερος άνθρωπος που έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος φλαμίνγκο και ονειρεύεται τη στιγμή που θα ανέβει στο Εβερεστ.


Μαρίσα Μάγιερ, Yahoo
Από τους πιο γνωστούς CEΟ, έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος της Yahoo. Η 39χρονη αναδιαμόρφωσε το Flickr και ξόδεψε πάνω από 1 δισ. δολάρια για να αποκτήσει το Tumblr.


Τράβις Κάλανικ, Uber
Γνωστός ως εξαιρετικά ανταγωνιστικός τύπος, ο 38χρονος γράφει παντού τις ιδέες του, ακόμη και σε τοίχους.


Τζέρεμι Στόπελμαν, Yelp
Εγκατέλειψε το Χάρβαρντ για να ιδρύσει το Yelp το 2004. Ο 37χρονος είχε δείξει το επιχειρηματικό μυαλό του από την εφηβεία του, όταν στα 14 του μάζευε χρήματα κάνοντας θελήματα και τα επένδυε σε μετοχές.


Χέιλι Μπάρνα και Κάτια Μπέουτσαμπ, Birchbox
Η εταιρεία προϊόντων ομορφιάς της 30χρονης Μπάρνα και της 31χρονης Μπέουτσαμπ έχει κερδίσει την προσοχή. Γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ, όπου εμπνεύστηκαν την ιδέα που αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη. Πριν από δύο χρόνια έβγαλαν και ανδρική σειρά ομορφιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις CEO Μαρίσα Μάγιερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ