Δύο στα τρία πρατήρια βενζίνης δεν τηρούν το σύστημα εισροών-εκροών! - iefimerida.gr

Δύο στα τρία πρατήρια βενζίνης δεν τηρούν το σύστημα εισροών-εκροών!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι της Γενικής Γραμματείας Ειδικών Ελέγχων, καθώς όπως διαπιστώθηκε, δύο στα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων δεν τηρούσαν το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης συστήματος εισροών – εκροών, ούτε έστελναν τα σχετικά στοιχεία στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν ως τις 23 Σεπτεμβρίου 2014 σε σύνολο 386 πρατηρίων που ελέγχθηκαν διαπιστώθηκαν 336 παραβάσεις σε 212 από αυτά.

Ειδικότερα, τα 142 δεν τηρούσαν το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης του συστήματος εισροών - εκροών, τα 39 δεν εξέδιδαν τα ειδικά φορολογικά στοιχεία από αυτά, τα 46 δεν είχαν σήμανση από φορολογικό μηχανισμό και τα 109 δεν είχαν διασυνδεθεί και δεν απέστελλαν στοιχεία στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ