Η Βαλερί Τριερβελέρ κέρδισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το βιβλίο της - iefimerida.gr

Η Βαλερί Τριερβελέρ κέρδισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το βιβλίο της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο 16 ημέρες στα βιβλιοπωλεία και το μπεστ σέλερ της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πούλησε 442.000 αντίτυπα, σύμφωνα με τον εκδότη. Και η Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε με 1,3 εκατομμύρια ευρώ, χάρη στο «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή».

Το βιβλίο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μεταξύ 4 και 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον εκδότη του οίκου Les Arènes. Μια πρωτοφανής επιτυχία τόσο για τον εκδοτικό οίκο όσο και για τη συγγραφέα.

Η Βαλερί Τριερβελέρ κέρδισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το βιβλίο της  | iefimerida.gr 0
Η Βαλερί Τριερβελέρ κέρδισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το βιβλίο της  | iefimerida.gr 1


Κάθε βιβλίο κοστίζει 20 ευρώ και τα κέρδη ως αυτή τη στιγμή είναι καθαρά 4,1 εκατομμύρια για τον εκδότη, την συγγραφέα και τον ατζέντη της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro η Τριερβελέρ πήρε 100.000 ευρώ προκαταβολή, 10% για τις πρώτες 15.000 αντίτυπα, 12% για τις άλλες 30.000 και 14% για όλα τα υπόλοιπα. Ετσι, η πρώην πρώτη κυρία πήρε συνολικά ως τώρα 1,3 εκατ.

Ο εκδότης από την πλευρά του έβγαλε 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Πακτωλός, αν σκεφτεί κανείς ότι το βιβλίο τυπώθηκε στην Γερμανία που είναι φθηνότερη από τη Γαλλία και δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για μάρκετινγ γιατί το βιβλίο ξεπούλησε μόνο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ