Ξεκαρδιστικό: Υπάλληλος καθαριότητας στο Λονδίνο «κατέστρεψε» τόπο εγκλήματος αποκλεισμένο από τις Αρχές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Υπάλληλος καθαριότητας στο Λονδίνο «κατέστρεψε» τόπο εγκλήματος αποκλεισμένο από τις Αρχές [εικόνες]

Αυτό δεν θα γινόταν ούτε σε ταινία: Υπάλληλος καθαριότητας σκούπισε τόπο εγκλήμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες μίας οδοκαθαρίστριας, η οποία άρχισε να σκουπίζει μία σκηνή εγκλήματος σε δρόμο του Λονδίνου.

Ενας υπάλληλος σιδηροδρόμου κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του το ξεκαρδιστικό περιστατικό, το οποίο συνέβη στην περιοχή του Ρόμφορντ.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει τον χώρο με τις προστατευτικές κορδέλες που αναγράφουν ότι απαγορεύεται να εισέλθει κανείς στο περιφραγμένο σημείο, καθώς πρόκειται για τόπο εγκλήματος. Η υπάλληλος όμως αψήφησε την απαγόρευση, σήκωσε τις κορδέλες και με άνεση άρχισε να σκουπίζει το οδόστρωμα.

Οι περαστικοί γελούσαν, αλλά εκείνη απτόητη συνέχισε τη δουλειά της έως ότου την πλησίασε ένας αστυνομικός και της ζήτησε να αποχωρήσει από το σημείο. Της εξήγησε μάλιστα τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να βρίσκεται στον χώρο.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο περίμεναν τη σήμανση να μεταβεί εκεί προκειμένου να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία για την έρευνα το περιστατικό που είχε σημειωθεί. Η υπάλληλος όμως τους πρόλαβε και κατέστρεψε τη δουλειά τους.

Ο άνδρας που τράβηξε τις φωτογραφίες της, είπε: «Ήταν πολύ αστείο. Την είδα να σκουπίζει κοντά στη στάση του λεωφορείου και αμέσως μετά ανενόχλητη να σηκώνει την κορδέλα που την εμπόδιζε, να περνά και να συνεχίζει τη δουλειά της. Όταν ο αστυνομικός ήρθε και της είπε να απομακρυνθεί αντέδρασε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Απλώς πήρε τη σκούπα της και πήγε λίγο παραπέρα για να καθαρίσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ