Κώστας Καραμανλής και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ - iefimerida.gr

Κώστας Καραμανλής και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα πανστρατιάς και συστράτευσης σηματοδοτεί η συμμετοχή των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλης θα είναι παρών στο ιστορικό Athos Pallas το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπως φυσικά και στην εκδήλωση της Αθήνας. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την επετειακή εκδήλωση των 40 χρόνων στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, θέλοντας από τη δική του μεριά να στείλει το δικό του μήνυμα για την δύναμη και ενότητα της παράταξης.

Πέραν όμως των δύο πρώην προέδρων του κόμματος παρόντες θα είναι και τα ιστορικά πρόσωπα του κόμματος όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Σταυρός Δήμας, Δημήτρης Σιουφας, καθώς και οι Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος, Δημήτρης Δημόπουλος και Παναγιώτης Δέντσορας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ