Ο Σιμόν Πέρες κάνει τον... πιτσαδόρο, τον βενζινά και τον ταμία σούπερ μάρκετ -Το χιουμοριστικό βίντεο που έγινε viral - iefimerida.gr

Ο Σιμόν Πέρες κάνει τον... πιτσαδόρο, τον βενζινά και τον ταμία σούπερ μάρκετ -Το χιουμοριστικό βίντεο που έγινε viral

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σας φαίνονταν αν βλέπατε έναν πρώην Πρωθυπουργό να κάνει... διανομή πίτσας; Ή να δουλεύει σε βενζινάδικο;

Ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, στα 91 του χρόνια, μετά τη λήξη της θητείας του, βγαίνει στην αγορά εργασίας και ψάχνει δουλειά! Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να πακετάρει από το πρωθυπουργικό του γραφείο ξεκινά να ψάχνει για δουλειά χωρίς – όπως παραδέχεται – να έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Γίνεται υπάλληλος σε πρατήριο βενζίνης, ντελιβεράς-πιτσαδόρος, ταμίας σε σούπερ μάρκετ ακόμη και εκπαιδευτής... σε αλεξίπτωτα. Σε κάθε δουλειά πετάει πάντως κι από μία ατάκα που μένει στον τηλεθεατή. Το βίντεο μεταδόθηκε από την ισραηλινή τηλεόραση και αναρτήθηκε στο YouTube, όπου έχει συγκεντρώσει σχεδόν 140.000 θεάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ