Στον ΟΠΑΠ το ιπποδρομιακό στοίχημα με προσφορά 40.5 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Στον ΟΠΑΠ το ιπποδρομιακό στοίχημα με προσφορά 40.5 εκατ. ευρώ

Η ΟΠΑΠ Investments προτιμητέος πλειοδότης για το ιπποδρομιακό στοίχημα με προσφο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ΟΠΑΠ φαίνεται πως καταλήγει η αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού συστήματος, καθώς, η εταιρεία υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ..Σε κοινή συνεδρίασή του Ταμείου με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των δυο οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν στις 19.09.2014 από την Ένωση Προσώπων "Intralot (SPV No. 1) Limited" και "Intralot (SPV No.2) Limited" και την ΟΠΑΠ Investments Ltd για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος

Η ΟΠΑΠ Investments Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους € 40.501.000 εκατ. και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ