Πατέρας προβαίνει σε ανακοινώσεις και σοκάρει τους γιους του: Παιδιά παραιτήθηκα, αλλά μην στεναχωριέστε, κερδίσαμε το λαχείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πατέρας προβαίνει σε ανακοινώσεις και σοκάρει τους γιους του: Παιδιά παραιτήθηκα, αλλά μην στεναχωριέστε, κερδίσαμε το λαχείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναυδα έμειναν δύο αγόρια από τη Δανία από τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη ο πατέρας τους.

Οι δύο έφηβοι προσέρχονται στην τραπεζαρία του σπιτιού όπου τους περίμενε ο πατέρας τους με κρασί και αλλαντικά για να τους ανακοινώσει σημαντικά νέα. Η πρώτη αποκάλυψη σοκάρει τα παιδιά, καθώς ο πατέρας τους γνωστοποιεί την υποβολή της παραίτησής του από τη δουλειά του. Ωστόσο, σχεδόν αμέσως σπεύδει να τα καθησυχάσει, ανακοινώνοντάς τους ότι την επομένη θα πάνε για ψώνια,γιατί πολύ απλά κέρδισε το... λαχείο.

Τα αγόρια δεν μπορούν να πιστέψουν την καλή τους τύχη και πηγαινοέρχονται πάνω-κάτω στο σαλόνι του σπιτιού. Οταν δε, ακούν και το αστρονομικό ποσό, τότε, τα πράγματα γίνονται απολαυστικά.

Πηγή βίντεο: videoman.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά Πατέρας αγόρια έφηβοι λαχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ