O «ακίνδυνος» εισβολέας του Λευκού Οίκου είχε μαζί του 800 σφαίρες - iefimerida.gr

O «ακίνδυνος» εισβολέας του Λευκού Οίκου είχε μαζί του 800 σφαίρες

O «ακίνδυνος» εισβολέας του Λευκού Οίκου είχε μαζί του 800 σφαίρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για το περιστατικό της εισβολής στο Λευκό Οίκο, τόσο πιο πολύ εκτίθεται η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, που δεν κατάφερε να σταματήσει τον Ομάρ Γκονζάλεζ εγκαίρως.

Ο άνδρας από το Τέξας το Σάββατο κατάφερε να σκαρφαλώσει το φράχτη στο Λευκό Οίκο και να φτάσει μέχρι το κεντρικό κτίριο, αναγκάζοντας τη μυστική υπηρεσία που έχει την ευθύνη της φύλαξης να εκκενώσει μία πτέρυγα, πριν τον σταματήσει. Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο 42χρονος ήταν «ακίνδυνος και άοπλος», τελικά τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά. Πρώτα, οι αρχές παραδέχθηκαν ότι ο εισβολέας είχε πάνω του ένα μαχαίρι. Τώρα αποκαλύφθηκε ότι είχε και πυρομαχικά.

Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τουλάχιστον 800 σφαίρες, ενώ ο Γκονζάλεζ έχει και παρελθόν. Τον Ιούλιο συνελήφθη από τις αρχές ενώ είχε μαζί του ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και έναν χάρτη πάνω στον οποίο ήταν σημειωμένο το κτίριο της προεδρίας, όπως δήλωσε ομοσπονδιακός εισαγγελέας.

Δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 42χρονο, αφού οι πράκτορες ασφαλείας του Λευκού Οίκου τον σταμάτησαν στις 25 Αυγούστου ενώ περπατούσε κατά μήκος του νότιου φράχτη και δεν τον συνέλαβαν παρότι είχε ένα μικρό τσεκούρι στη ζώνη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Λευκός Οίκος Εισβολέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ