Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος του Βελεστίνου - iefimerida.gr

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος του Βελεστίνου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος του Βελεστίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δόθηκε σε κυκλοφορία ο κόμβος του Βελεστίνου, ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη του Βελεστίνου συνδέοντας την τόσο με τον άξονα ΠΑΘΕ και τη Λάρισα όσο και με την πόλη του Βόλου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 4 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από την ΣΑΕ 071/8.

Το έργο παραδόθηκε παρουσία του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εργων Στρ. Σιμόπουλου, της βουλευτού Ζ. Μακρή, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δ. Κολυνδρίνη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αρ. Κοπάνα, του δημάρχου Ρήγα Φερραίου Δ. Νασίκα, καθώς και πολλών αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά την παράδοση του έργου ο κ. Σιμόπουλος σημείωσε: «Σήμερα παραδίδουμε σε κυκλοφορία τη νέα οδική σύνδεση του Βελεστίνου. Πρόκειται για ένα ακόμη από τα πολλά περιφερειακά έργα, με μεγάλη όμως σημασία, τα οποία παραδίδουμε και θα συνεχίσουμε να παραδίδουμε τους επόμενους μήνες. Μάλιστα σε λίγες εβδομάδες θα παραδώσουμε το τμήμα Γορίτσα - Αγριά της παράκαμψης Βόλου».

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός τόνισε: «Παραδίδεται ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για το Βελεστίνο και την ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για τον κόμβο που συνδέει το Βελεστίνο με την ΠΑΘΕ. Σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο και τον κ. Σιμόπουλο καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε την κατασκευή του έργου, η οποία είχε καθυστερήσει σημαντικά τόσο λόγω των απαλλοτριώσεων όσο και λόγω ζητημάτων της αρχαιολογίας αλλά και του έργου απορροής βρόχινων νερών στο 34 ΠΕΒ. Πλέον ένα έργο που ήταν ζητούμενο των κατοίκων, παραδίδεται σε κυκλοφορία αίροντας την οδική απομόνωση και διευκολύνοντας την πρόσβαση των ανθρωπίνων κοινοτήτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έργο κόμβος Βελεστίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ