Παραίτηση στον «αέρα» -Ρεπόρτερ καναλιού δήλωσε ότι φεύγει από τη δουλειά της on camera, βρίζοντας [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραίτηση στον «αέρα» -Ρεπόρτερ καναλιού δήλωσε ότι φεύγει από τη δουλειά της on camera, βρίζοντας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραιτηθεί κανείς. Κάποιοι, φροντίζουν να μην κλείσουν εντελώς την «πόρτα» πίσω τους. Η Τσάρλο Γκριν όμως επέλεξε να το κάνει με τρόπο που μάλλον έβαλε οριστικά μία τελεία στη συγκεκριμένη καριέρα της.

Πρόκειται για μία ρεπόρτερ τηλεοπτικού καναλιού στην Αλάσκα, η οποία όχι μόνο αποφάσισε να παραιτηθεί on camera, αλλά το έκανε βρίζοντας. Επειτα από ένα ρεπορτάζ για μία κλινική μαριχουάνας που προβλήθηκε σε KTVA, η δημοσιογράφος κοιτάζοντας την κάμερα εξομολογήθηκε ότι η ίδια είναι η ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Συνέχισε λέγοντας ότι αποφάσισε να αφιερωθεί στη μάχη για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αλάσκα. «Οσο για αυτή τη δουλειά, δεν έχω άλλη επιλογή. Γ@@@σε τη, παραιτούμαι», πρόσθεσε και ολοκλήρωσε την... επανάστασή της.

Εμβρόντητη η συνάδελφός της, στην οποία στράφηκε η κάμερα αμέσως μετά, δεν ήξερε τι να πει, αλλά έσπευσε να απολογηθεί στους τηλεθεατές, ενώ το ίδιο έκανε αργότερα και το κανάλι με μήνυμά του στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραίτηση ειδήσεις Αλάσκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ