Ο γάμος της δεκαετίας στη Μύκονο -Η δεξίωση των δυο εκατ. ευρώ, οι Ρωσίδες καλλονές, οι αστακοί και οι σαμπάνιες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο γάμος της δεκαετίας στη Μύκονο -Η δεξίωση των δυο εκατ. ευρώ, οι Ρωσίδες καλλονές, οι αστακοί και οι σαμπάνιες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα γαμήλιο πάρτι αξίας δύο εκατ. ευρώ στην παραλία της Ελιάς στη Μύκονο, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, έκανε δώρο στην κόρη του ο Ρώσος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τραπεζικό τομέα Σεργκέι Σεκλάνοβ.

Οι 200 φίλοι του ζευγαριού του Γιούρι Κορόλεφ και της Εκατερίνας Σεκλάνοβα που κατέφτασαν την περασμένη εβδομάδα με ναυλωμένη πτήση τσάρτερ και και ιδιωτικά learjet στο Νησί των Ανέμων, φυσικά με έξοδα του Ρώσου μεγιστάνα, πήραν μέρος το Σάββατο σε ένα γαμήλιο πάρτι από αυτά που έγραψαν ιστορία τόσο για τη χλιδή τους, όσο και για το κιτσαριό τους.

Για χάρη του νεαρού ζευγαριού, που όπως φαίνεται και στο βίντεο το καταδιασκέδασε, στην παραλία της Ελιάς στήθηκε μια σκηνή 1.000 τετραγωνικών μέτρων, σαν και αυτή δηλαδή που είχε στηθεί στο Ολυμπιακό στάδιο για τις ανάγκες της συναυλίας της Lady Gaga. Δεκαεφτά νταλίκες τις προηγούμενες ημέρες μετέφεραν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να στηθεί το φαντασμαγορικό σκηνικό που επιθυμούσε το ζευγάρι, ενώ την ημέρα της δεξίωσης φορτηγά φόρτωναν και ξαναξεφόρτωναν σαμπάνιες και εδέσματα για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του. Οπως αναφέρει το Mykonoslivetv.com οι καλεσμένοι γεύτηκαν πάνω από 150 κιλά φρέσκου αστακού, ήπιαν κάτι παραπάνω από 1.500 μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας και λικνίστηκαν στους ρυθμούς της μουσικής, για την οποία φρόντιζαν δυο μπάντες από τη Ρωσία, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή στην πίστα ανέβηκε για να τραγουδήσει και ο γερόλυκος της ροκ Κρις Νόρμαν που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σπουδαία συγκροτήματα όπως οι Modern Talking

Η παραλία για τις ανάγκες του πάρτι είχε φωτιστεί από άκρη σε άκρη, ενώ λέιζερ και φωτορυθμικά που είχαν τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά συνέθεταν ένα μοναδικό σκηνικό.

Και αν και η νύφη, με εξαίρεση την ανθοδέσμη της που ήταν χρυσή, έμοιαζε λιτή, απλή και απέρριτη, όλο το πάρτι χαρακτηρίστηκε από υπερβολή σε κάθε δυνατή μορφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η γαμήλια τούρτα ήταν απλώς... γιγαντιαία, ξεπερνούσε τα δυο μέτρα και ζύγιζε κάτι παραπάνω από 200 κιλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ