Ζευγάρι έκανε σεξ σε μαγνητικό τομογράφο -Κατέγραψαν τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης [εικόνα gif] - iefimerida.gr

Ζευγάρι έκανε σεξ σε μαγνητικό τομογράφο -Κατέγραψαν τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης [εικόνα gif]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει φτιαχτεί από διαδοχικές μαγνητικές που ελήφθησαν την ώρα που ένα ζευγάρι έκανε σεξ.

Μέσα από αυτές δίνεται η δυνατότητα κανείς να... ρίξει μια ματιά στο εσωτερικό του ανθρώπινο σώματος και να διαπιστώσει το τι συμβαίνει σε αυτό την ώρα που βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση. Tα όργανα που πάλλονται, τις καρδιές που χτυπούν δυνατά, τις εισπνοές και τις εκπνοές κατά τη διάρκεια των φιλιών. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το πώς όλο το ανθρώπινο σώμα συμμετέχει στη διαδικασία και πόσο σύνθετη αυτή είναι.

Παρακάτω παρατίθεται μια κινούμενη εικόνα που δείχνει το τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα ανταλλάσσουν ένα καυτό γαλλικό φιλί.

Η ερωτική συνέρευση έγινε για τις ανάγκες της... επιστήμης και ο μαγνητικός στον οποίο ξάπλωσε το ζευγάρι δεν τους «κεραυνοβόλησε» με βλαβερή ακτινοβολία.

Ζευγάρι έκανε σεξ σε μαγνητικό τομογράφο -Κατέγραψαν τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης [εικόνα gif] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ ακτινογραφία γαλλικό φιλί αξονική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ