Καταγγελία για παράνομες προσλήψεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος –Ερευνα διέταξε ο Εισαγγελέας Διαφθοράς - iefimerida.gr

Καταγγελία για παράνομες προσλήψεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος –Ερευνα διέταξε ο Εισαγγελέας Διαφθοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καταγγελία που έφτασε στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και στο Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Διοίκησης σε βάρος της προέδρου του ΚΘΒΕ Μένης Λυσσαρίδου κα του καλλιτεχνικού διευθυντή Γιάννη Βούρου, προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Διαφθοράς που διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από το ΣΔΟΕ.

Πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία που προήλθε από αυτοαποκαλούμενη επιτροπή εργαζομένων του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπως επισημαίνουν τα Νέα. Σύμφωνα με με τη καταγγελία, έγιναν μεταξύ άλλων παράνομες προσλήψεις διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και ανανέωση συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου πέρα από το 18μηνο.

Το ΚΘΒΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: « Μέχρι αυτή τη στιγμή του ΚΘΒΕ δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε γνωστό ότι στο Κρατικό Θέατρο δεν υπαχει καμία επιτροπή εργαζομένων, υπάρχουν μόνο επώνυμα σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ