Στα μαχαίρια κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ για τον «ικέτη» Σαμαρά -Πόλεμος ανακοινώσεων

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση,με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο.Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας πως: «Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της. Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία».

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει ότι «Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του κ. Σαμαρά προς την κ. Μέρκελ είναι η προοπτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει πως «Ολα δείχνουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να διαπραγματευτεί και πως έχει κλείσει τον κύκλο της ζωής της».

Η Απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη

Η κυβέρνηση από την πλευρά της,ανταπέδωσε τα «πυρά» μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου.

«Οτι θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα, το γνωρίζαμε. Ότι το λένε απροκάλυπτα, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται»,δήλωσε η κα Βούλτεψη για να τονίσει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στην υπονομευτική τακτική του σε βάρος κάθε προσπάθειας της χώρας, επιμένει να εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ