Θρίλερ με πλοίο τη νύχτα -Προσέκρουσε σε νησίδα ανοιχτά της Κέρκυρας - iefimerida.gr

Θρίλερ με πλοίο τη νύχτα -Προσέκρουσε σε νησίδα ανοιχτά της Κέρκυρας

Θρίλερ με πλοίο τη νύχτα -Προσέκρουσε σε νησίδα ανοιχτά της Κέρκυρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές αγωνίας έζησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όσοι βρίσκονταν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Europalink» που έκανε το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Αγκόνα, το οποίο προσέκρουσε σε νησίδα ανοιχτά της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να υπάρξει εισροή υδάτων.

Το πλοίο με σημαία Ιταλίας προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη νησίδα «Περιστέρες», βορειοανατολικά του νησιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει ελεγχόμενη εισροή υδάτων στο λεβητοστάσιο του. Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας. Στο «Europalink« βρίσκονταν 692 επιβάτες, 70 μέλη πλήρωμα και 306 ΙΧ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των δυτών κάνουν λόγο για δύο μεγάλα ρήγματα και άλλα αρκετά μικρά, στη δεξιά πλευρά του πλοίου. Οι επιβάτες φιλοξενούνται προσωρινά σε ξενοδοχεία του νησιού. Εντός της ημέρας αναμένεται να προσπαθήσει το πλήρωμα να γυρίσει κάθετα το πλοίο- που είναι δεμένο πλάγια- προκειμένου να γίνει και η αποβίβαση των οχημάτων που μετέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Κέρκυρα εισροή υδάτων Europalink
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ