Ιστορία αγάπης με ένα iPhone -Περίμενε 44 ώρες στην ουρά για να τον συγχωρήσει η σύζυγός του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιστορία αγάπης με ένα iPhone -Περίμενε 44 ώρες στην ουρά για να τον συγχωρήσει η σύζυγός του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τεχνολογία και τα smartphone θεωρούνται συνήθως εργαλεία αποξένωσης. Οι χρήστες βυθίζονται στον κόσμο τους και χάνουν κάθε επαφή με τους γύρω τους. Υπάρχει όμως μία περίπτωση που μπορεί να ενώσουν ξανά μία οικογένεια.

Τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο Ντάριους Βλοντάρσκι, ένας άνδρας που στήθηκε για 44 ώρες στην ουρά για να αποκτήσει το iPhone 6, ελπίζοντας ότι έτσι θα τον συγχωρήσει η σύζυγός του. Την ώρα που οι υπόλοιποι γύρω του, έξω από το υποκατάστημα της Apple στο Μπρίστολ ήταν εκστασιασμένοι γιατί θα έπαιρναν στο χέρι τους το νέο δημιούργημα της εταιρείας, εκείνος ήταν αμήχανος και απλά ήλπιζε να πιάσει το κόλπο του.

Οπως δήλωσε ο Βλοντάρσκι, η σύζυγός του τον εγκατέλειψε τον προηγούμενο μήνα, μετά από 20 χρόνια γάμου. «Δεν ήμουν ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας», παραδέχθηκε ο άνδρας που υποσχέθηκε στη σύντροφό του ένα νέο iPhone, ελπίζοντας ότι έτσι θα την πείσει.

Για αυτό, στήθηκε υπομονετικά στην ουρά επί 44 ώρες για να της αποδείξει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί και πάλι, προκειμένου να αγοράσει το iPhone 6, παρότι είναι άνεργος σύμφωνα με την Bristol Post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μπρίστολ iPhone 6
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ