Πρίγκιπας Παύλος: Τι ενώνει τον Κωνσταντίνο και την Αννα Μαρία με την... Lady Gaga; - iefimerida.gr

Πρίγκιπας Παύλος: Τι ενώνει τον Κωνσταντίνο και την Αννα Μαρία με την... Lady Gaga;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστες λεπτομέρειες από την λαμπερή δεξίωση στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, αποκαλύπτει το iefimerida. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Άννα Μαρία έκανε σχεδόν... ερωτική εξομολόγηση στον επί 50 έτη σύζυγό της Κωνσταντίνο.

Με μια συγκινητική ομιλία, η τέως βασίλισσα της Ελλάδας,περιέγραψε την γνωριμία και την κοινή ζωή της επί 50 χρόνια με τον Γκλίξμπουργκ, ενώπιον διακοσίων περίπου υψηλών προσκεκλημένων τους.

Αίσθηση προκάλεσε και η ομιλία του γιού τους, πρίγκιπα Παύλου, ο οποίος είδε... κοινά μεταξύ του γάμου των γονιών του και της... σύγχρονης ποπ σταρ, Lady Gaga!

«Τέτοια μέρα σαν σήμερα, πενήντα χρόνια πριν, η Αθήνα ήταν αναστατωμένη γιατί παντρεύτηκε η μαμά και ο μπαμπάς. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η Αθήνα είναι πάλι αναστατωμένη γιατί ήρθε η... Lady Gaga» είπε προκαλώντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.

Στην δεξίωση, που ξεκίνησε στις 9 και ολοκληρώθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, δεν υπήρξε κάποια αναφορά στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ωστόσο, σε πηγαδάκια, σχεδόν άπαντες – από γαλαζοαίματους μέχρι επιχειρηματίες, συμφωνούσαν ότι «έρχεται ο Τσίπρας!».

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ