Χρυσοχοΐδης: Ολοκληρώθηκε το 40% των έργων της Ιόνιας Οδού - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Ολοκληρώθηκε το 40% των έργων της Ιόνιας Οδού

Χρυσοχοΐδης: Ολοκληρώθηκε το 40% των έργων της Ιόνιας Οδού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι το 40% των έργων στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, που θα συνδέει το Αντίρριο με τα Ιωάννινα, έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στο εργοτάξιο της Πέρδικας, το οποίο είναι ένα από τα 10 που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στα υπό κατασκευή τμήματα του οδικού άξονα. Στο έργο απασχολούνται περίπου 2.000 εργαζόμενοι ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται έως το τέλος του έτους.

Ο υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, βουλευτών και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης σημαντικών έργων για την Ήπειρο, όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων, ο νέος λιμένας Ηγουμενίτσας και εγγειοβελτιωτικά έργα Άρτας.

Να σημειωθεί πως μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της Ιόνιας Οδού, θα μειωθεί κατά μία ώρα ο χρόνος που απαιτείται για την κάλυψη της διαδρομής από το Αντίρριο στα Ιωάννινα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ