O γάτος Jack αναστατώνει το αεροδρόμιο JFK - iefimerida.gr

O γάτος Jack αναστατώνει το αεροδρόμιο JFK

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O άτυχος γατούλης που ακούει στο όνομα Jack χάθηκε πριν λίγες μέρες στο διάδρομο αποκευών AA του αεροδρομίου JFK όταν η αφεντικίνα του είχε μόλις προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη λίγες ώρες πριν ξεσπάσει ο τυφώνας Αϊρίν.

Η ιδιοκτήτρια του Jack ονομάζεται Karen Pascoe και θεωρεί τον γάτο της μέλος της οικογένειας της για αυτό και τον αναζήτησε από την πρώτη στιγμή. Όμως όταν απευθύνθηκε αρχικά στην αεροπορική εταιρεία με την οποία είχε ταξιδέψει την American Airlines για να απαιτήσει να ψάξουν να βρουν τον γάτο, οι υπέυθυνοι της εταιρείας την έγραψαν κανονικά λόγω του αλαλούμ που επικρατούσε στο JFK εξαιτίας του τυφώνα Αϊρίν. Έτσι η Pascoe αναγκάστηκε να φτιάξει ένα προφίλ του γατούλη της στο Facebook με τον τίτλο Jack The Cat is Lost in AA Baggage at JFK το οποίο έσα σε λίγα 24ωρα συγκέντρωσε περισσότερα από 7000 likes και χιλιάδες σχόλια, ενώ αρκετοί από του νέους φίλους του Jack, μπήκαν και στο προφίλ του Facebook της American Airlines και άρχισαν να βρίζουν την εταιρεία για τη στάση της, με αποτέλεσμα η ετιαρεία να αναγκαστεί να φτιάξει χωριστό προφίλ το UPDATE on AA's search for Jack the Cat στο οποίο ενημερώνει τους φιλόζωους για τις άκαρπες μέχρι στιγμής προσπάθειές των ανθρώπων του JFK να βρουν τον γάτο. Μάλιστα αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων έχουν τοποθετήσει γατοτροφή σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου για να προσελκύσουν το γατί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ