Μητσοτάκης προς δημάρχους: Δεν έχετε άλλοθι εσείς και οι πολιτικοί προστάτες σας - iefimerida.gr

Μητσοτάκης προς δημάρχους: Δεν έχετε άλλοθι εσείς και οι πολιτικοί προστάτες σας

σδσδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους 19 δημάρχους που αρνούνται την αξιολόγηση στο Δημόσιο απηύθυνε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι αυτονόητο πως όλοι πρέπει να αξιολογούνται. Είναι αυτονόητο πως όποιος μπήκε παράνομα στο Δημόσιο πρέπει να απομακρυνθεί» δήλωσε, απαντώντας στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι διεμήνυσαν ότι δεν θα επιτρέψουν τον έλεγχο των συμβάσεων των υπαλλήλων τους που μετατράπηκαν από ορισμένου χρόνου σε αορίστου,

Προειδοποίησε πως «οι έλεγχοι για πλαστά πιστοποιητικά και για μονιμοποιήσεις χωρίς τυπικές προϋποθέσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν» ενώ επικαλούμενος την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε παράνομη την αποχή που είχε προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση των υπαλλήλων, σχολίασε: «Δεν υπάρχει πια κανένα άλλοθι και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι: Και όσοι αντιδρούν στην αξιολόγηση και στους ελέγχους, αλλά και οι πολιτικοί τους προστάτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ