Ο πρώην «καρφώνει» την Τζένιφερ Λόπεζ: Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο, ένας εφιάλτης - iefimerida.gr

Ο πρώην «καρφώνει» την Τζένιφερ Λόπεζ: Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο, ένας εφιάλτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια γυναίκα με την οποία πιθανότατα όλοι οι άνδρες να ήθελαν να κάνουν σχέση έως και γάμο, ωστόσο, ο πρώην σύζυγός της έχει διαφορετική άποψη.Ο Κρις Τζαντ που ήταν παντρεμένος για εννέα μήνες με την Λατίνα καλλονή αποκαλύπτει πως αυτή η περίοδος ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης.

Μπορεί να έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε, ωστόσο, ο πρώην δηλώνει στο US Weekly «Το να είσαι παντρεμένος με κάποια τόσο όμορφη και τόσο ταλαντούχα όσο η Lopez είναι εφιαλτικό. Δεν έχεις προσωπική ζωή, δεν έχεις ηρεμία, δεν έχεις τίποτα. Παύεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο. Έβλεπα ανθρώπους κρεμασμένους από εδώ κι από κει για να καταφέρουν να τραβήξουν έστω μία φωτογραφία. Πολλοί συνελήφθησαν. Ήταν τραγικό όλο αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ