Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας Κύπρου - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας Κύπρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταλμα σύλληψης κατά του πρώην προέδρου της τράπεζας Κύπρου, επιχειρηματία Θεόδωρου Αριστοδήμου, εξέδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κύπρου.Ο ίδιος δήλωσε ότι θα εμφανιστεί στην Αστυνομία εντός της ημέρας.

Ο κ. Αριστοδήμου ο οποίος διατηρεί μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης γης,(Aristo Developers Ltd). θεωρείται ύποπτος για απάτη σε υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην Πάφο.

Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η εταιρεία Aristo Developers.εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι ο κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου «ενημερώθηκε για την ύπαρξη τέτοιου εντάλματος σήμερα το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στη Λευκωσία σε προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις». Σημειώνει επίσης ότι «εντός της ημέρας, τόσο ο κ. Αριστοδήμου, όσο και η σύζυγος του, θα ανταποκριθούν στο ένταλμα» δεσμευόμενος ότι θα συνεργαστούν με την Αστυνομία.», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «οργανωμένη σκευωρία εναντίον του κ. Αριστοδήμου, της οικογένειας του και της εταιρείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ