Lamda Development: Εάν πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία θα βρει τον τρόπο να δουλέψει για το καλό της χώρας - iefimerida.gr

Lamda Development: Εάν πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία θα βρει τον τρόπο να δουλέψει για το καλό της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον τρόπο να εργαστεί προς όφελος της χώρας εάν ανέλθει στην εξουσία», τόνισε ο Οδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development, μιλώντας στο Bloomberg.

Σχετικά με το project του Ελληνικού, ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο έργο, μια επένδυση 8 δισ. ευρώ, που θα αναβαθμίσει όχι μόνο την Αθήνα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς θα αποτελέσει πόλο τουρισμού και έχει ήδη προσελκύσει πολλούς επενδυτές.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η Lamda είναι έτοιμη να αρχίσει την ανάπλαση το 2016 ενώ εξέφρασε την ελπίδα να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες.

Σχολιάζοντας το επενδυτικό ενδιαφέρον προς την Ελλάδα, τόνισε ότι η χώρα έχει πλέον πολύ πιο ελκυστικές αποδόσεις από άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ