Πάρτυ με μουστάκια! - iefimerida.gr

Πάρτυ με μουστάκια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μουστακαλήδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Το bar Mosaiko της Γλυφάδας κάνει σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου Moustache party για όλους όσους αγαπούν τις τρίχες!

Τσιγκελωτά, θαμνώδη, βουκολικά, αριστοκρατικά, μοντέρνα τα μουστάκια έχουν πολλές μορφές και σηκώνουν πολλά σχόλια, όχι απαραίτητα κολακευτικά. Από τον Χίτλερ και τον Βενιζέλο μέχρι τον Freddie Mercury και τον Νινιό, μουστακαλήδες υπάρχουν πολλοί, από παραδοσιακοί μέχρι hipsters! Εδώ και κάποια χρόνια έχουν γίνει μόδα τα Moustache parties ειδικά στην Αμερική και ειδικά στα prom nights με γερές δόσεις χαβαλέ. Τώρα τα παιδιά του Bar Mosaiko είχαν την ίδια ιδέα και σας καλούν σε ένα Moustache θεματικό πάρτυ. Αν δεν έχετε μουστάκι και δεν προλαβαίνετε να καλλιεργήσετε ένα μέχρι το βράδυ don’t worry δύο κοπέλες στην είσοδο θα σας ζωγραφίσουν το μουστάκι της αρεσκείας σας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερα info κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ party bar moustache μουστάκι Mosaiko
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ