Πτώμα 19χρονου κρεμασμένο σε δέντρο επί 30 μέρες - iefimerida.gr

Πτώμα 19χρονου κρεμασμένο σε δέντρο επί 30 μέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πτώμα ενός άνδρα, έως 20 ετών, σε προχωρημένη σήψη και κρεμασμένο από ένα δέντρο βρέθηκε λίγη ώρα πριν τις 12 το μεσημέρι, κοντά στο μικρό εκκλησάκι της Υπαπαντής, πίσω από το Νοσοκομείο Χανίων στις Μουρνιές.

Βοσκός που περνούσε από την περιοχή, είδε το κρεμασμένο, σκελετωμένο σχεδόν, λόγω της προχωρημένης σήψης πτώμα, και ειδοποίησε τις αρχές.

Τη σορό κατέβασαν από το δέντρο άντρες της πυροσβεστικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να διενεργηθεί ιατροδικαστή νεκροψία - νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του νεαρού άνδρα προσδιορίζεται σε χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr το πτώμα είναι ενός 19χρονου που το είχε φύγει από το σπίτι του εδώ και δύο περίπου εβδομάδες και πιθανά να αυτοκτόνησε λίγα μόλις 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ