Angelina Jolie: «Δεν θα παντρευτώ τον Brad Pitt» - iefimerida.gr

Angelina Jolie: «Δεν θα παντρευτώ τον Brad Pitt»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Angelina Jolie ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Vanity Fair και μιλά για όλα: τον Brad Pitt, τη νέα της ταινία και την οικογένειά της.

Η Angelina εξηγεί πως αποφάσισε να γράψει το σενάριο της νέας της ταινίας In The Land of Blood and Honey (Στην Χώρα του Αίματος και του Μελιού) την οποία σκηνοθετεί η ίδια και στην οποία αφηγείται την ιστορία ενός ερωτευμένου ζευγαριού κατά την διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία. Η ίδια αναφέρει « Είχα γρίπη ήμουν κλεισμένη για δυο μέρες στη σοφίτα του σπιτιού μας μόνη για να μην κολλήσω τα παιδιά και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να γράφω» και προσθέτει «δεν σκόπευα όμως να κάνω εγώ την σκηνοθεσία της ταινίας» ενώ παράλληλα εξηγεί για ποιο λόγο επέλεξε για πρωταγωνιστές άσημους ντόπιους ηθοποιούς: «Μα δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς... Εξάλλου είναι δική τους αυτή η ιστορία»

Επίσης τονίζει στην συνέντευξή της πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον Brad Pitt, ούτε ετοιμάζει κρυφό γάμο, ούτε είναι έγκυος, ενώ το θέμα του Vanity Fair πλαισιώνεται και με μια φωτογράφιση της Angelina με τα παιδιά της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι το 4ο εξώφυλλο της Angelina για το περιοδικό Vanity Fair τα τελευταία έξι χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος παιδιά Vanity Fair εξώφυλλο Angelina Jolie Brad Pitt
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ