Ο Πούτιν μηχανόβιος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πούτιν μηχανόβιος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν εμφανίστηκε να οδηγεί μία τεράστια μηχανή Harley Davidson σε συγκέντρωση «μηχανόβιων» Νοβοροσίσκ.

Οι συγκεντρωμένοι, μέλη της οργάνωσης «Λύκοι της Νύχτας», βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και ο Πούτιν φορώντας μαύρα ρούχα, καβάλησε τη μηχανή και συμμετείχε με τη σειρά του στο φεστιβάλ.

«Θέλω να σας μιλήσω αδέρφια. Σας τιμά που δεν ξεχνάτε τους ήρωες του παρελθόντος. Κορίτσια και αγόρια είστε υπέροχοι. Όχι μόνο διασκεδάζετε με τις μηχανές σας αλλά το συνδυάζετε αυτό πατριωτικές πράξεις», τόνισε ο Πούτιν.

Απευθυνόμενος στο πλήθος που βρισκόταν πάνω στο παλιό πολεμικό πλοίο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο ρώσος πρωθυπουργός θύμισε ότι πριν από σχεδόν 68 χρόνια το Νοβοροσίσκ-πόλη λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα-απελευθερώθηκε από τα ναζιστικά στρατεύματα από τους μαχητές του Ναυτικού, που είχαν, όπως τόνισε, ένα υπέροχο σύνθημα: «Πήγαινε μόνο μπροστά». Αυτό είναι σήμερα και ένα από τα καλύτερα συνθήματα των «μηχανόβιων» φίλων του πρωθυπουργού της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ