Νέα διάγνωση για τον οπαδό του Εθνικού που χαροπαλεύει στο 401: Η εγκεφαλική αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα αλλά μάλλον από χτύπημα - iefimerida.gr

Νέα διάγνωση για τον οπαδό του Εθνικού που χαροπαλεύει στο 401: Η εγκεφαλική αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα αλλά μάλλον από χτύπημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύεται ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού Κωνσταντίνος Κατσούλης, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο του Ηροδότου στην Κρήτη.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Ωστόσο, σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών, η εγκεφαλική αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα, γεγονός που ενισχύει την εκδοχή ότι δεν έπασχε από κάτι παθολογικό. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο σοβαρός τραυματισμός του επήλθε από χτύπημα στο κεφάλι.

Ο γιατρός του 401 Χρήστος Τσακαλάκης σε δηλώσεις του στο Mega, ανέφερε: «Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία»

Η διάγνωση των γιατρών του ΓΣΝΑ 401 είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, το οποίο στην ανακοίνωσή του τόνιζε ότι η εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από ρήξη ανευρύσματος.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Mega, επιβεβαίωσε τα χτυπήματα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο 46χρονος δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με σιδερογροθιά.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, ενώ αναζητείται ένας ακόμη νεαρός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ