Οταν οι σχεδιαστές έχουν κέφια: Τα πιο περίεργα φορέματα -Νυφικό που τρώγεται και άλλα παράξενα [εικόνες]

Μόδα. Μία λέξη, πολλές ερμηνείες. Αλλοι την ακολουθούν κατά γράμμα, άλλοι πάλι ακολουθούν τους δικούς τους στιλιστικούς κανόνες. Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και δημιουργούν κάτι μοναδικό και πρωτότυπο.

Πρωτότυπα και... τρελά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και τα παρακάτω φορέματα, τα οποία είναι φτιαγμένα από διάφορα υλικά. Σίγουρα όμως είναι κατασκευασμένα με αρκετή φαντασία.

  • Video Dress

Ο Τούρκος σχεδιαστής Χουσεΐν Τσάλαγιαν δημιούργησε αυτό το περίεργο φόρεμα. Το φόρεμα διαθέτει 15.000 leds και πάνω στο ύφασμά του παρουσιάζεται καρέ καρέ ένα τριαντάφυλλο να ανθίζει.

  • Tax Form Dress

Ή αλλιώς το φόρεμα-λογαριασμός. Η τραγουδίστρια Britt Savage δημιούργησε αυτό το φόρεμα από χαρτί και συγκεκριμένα από παλιά έντυπα λογαριασμών.

  • Condom Dresses

Η Adriana Bertini, μία καλλιτέχνης από τη Βραζιλία, κατασκεύασε αυτά τα φορέματα από προφυλακτικά προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την πρόληψη όσον αφορά τον HIV. Χρησιμοποίησε προφυλακτικά που είχε λήξει η ημερομηνία χρήσης τους καθώς και ελαττωματικά, τα οποία φυσικά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.

  • Bird Cage Dress

Το φόρεμα-κλουβί. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό κλουβί, κατασκευασμένο από ορείχαλκο. Η σχεδιάστριά του σπατάλησε ατελείωτες ώρες μέχρι να το ολοκληρώσει.

  • Cream Puff Dress

Το συγκεκριμένο φόρεμα φτιάχτηκε από μία σεφ ζαχαροπλαστικής και είναι κατασκευασμένο από περισσεύματα γλυκών. Το φόρεμα, που φτιάχτηκε για μία νύφη, είναι βρώσιμο!

  • Mood Dress

Το συγκεκριμένο φόρεμα μετράει τη θερμοκρασία του σώματος, τους παλμούς της καρδιάς καθώς και τα επίπεδα του σακχάρου. Ανάλογα με τις τιμές που διαβάζει, το φόρεμα αλλάζει χρώμα μαρτυρώντας με αυτόν τον τρόπο τη διάθεση της γυναίκας που το φοράει.

  • Porcelain Dress

Είναι κατασκευασμένο από θραύσματα πορσελάνινων σερβίτσιων, τα οποία ο σχεδιαστής του έχει κολλήσει προσεκτικά πάνω σε δερμάτινο ύφασμα.

  • Phone Book Dress

Είναι χειροποίητο και έχει κατασκευαστεί από τις σελίδες ενός παλιού τηλεφωνικού καταλόγου. Οποια κυρία το επιθυμεί, μπορεί να το φορέσει, αρκεί να μην βρέχει!

  • Toilet Paper Dress

Ενα οικονομικό νυφικό δημιούργησε μια σχεδιάστρια, το οποίο είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από χαρτί τουαλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φορέματα υλικά δημιουργίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ